Zwarte Tattoo inkt Cups

Productdetails

Specificaties

  • Merk naam: YILONG

  • Type: Tattoo accessoires

  • Model nummer: 2000148-4


Productbeschrijving

Bijzonderheden:

1. 1000pcs

2. type: 10 * 11mm

3. kleur: zwart


1.jpg

Verzendkosten:Wanneer u een bestelling plaatst, kies een verzendmethode en betalen voor de bestelling inclusief de verzendkosten. Wij bezorgen de artikelen binnen 7 dagen nadat uw betaling is voltooid. Wij bieden geen garantie levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van verschillen in douane clearing keer in afzonderlijke landen, die kunnen afftect hoe snel uw producted wordt geïnspecteerd. Houd er rekening mee dat de kopers verantwoordelijk voor alle toeslagen, courtages, rechten en belastingen voor de invoer in uw land zijn. Deze toeslagen kunnen worden verzameld op tijdstip van levering. Verzendkosten voor afgewezen zendingen, zullen wij niet terugbetalen. De verzendkosten omvat niet alle import belastingen en bnyers zijn verantwoordelijk voor de douanerechten.

 

Geeft als resultaat:Wij doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen bedienen. Wij zullen u terugbetalen als u de items binnen 15dagen voor uw ontvangst van de artikelen voor een resaon retourneren. Maar moet de koper ervoor dat de geretourneerde items in hun oorspronkelijke voorwaarden zijn. De items worden beschadigd of verloren wanneer ze worden teruggestuurd, zal de koper aansprakelijk voor dergelijke schade of verlies als niet krijgt de koper een volledige terugbetaling. de koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van schade of verlies. De koper is verantwoordelijk voor de scheepvaart voor de verschepende prijzen om terug te keren van de items.

Bent u gonna groothandel goedkoop, korting en lage prijs zwarte tatoeage inkt cups van één van de toonaangevende leveranciers in China? Met lage prijs die Tattoo accessoires levert en de prijslijst tot uw dienst, welkom om ons te contacteren.

Hot Tags: zwarte tattoo inkt kopjes leveranciers China, fabriek, groothandel, goedkoop, lage prijs, korting, prijslijst
Onderzoek

You Might Also Like